Cumquats en conserva
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1,5 kg de cumquats
- 1 l de vinagre de sidra
- 750 g de sucre
- suc d'una llimona
- 2 canons de canyella
- 1 culleradeta de cardamom
- 1 copa de licor de taronja
PREPARACIÓ
1. Esterilitzeu el pot de vidre per fer la conserva posant-lo al forn durant una hora.
2. Després, prepareu els cumquats per fer la conserva i feu-los un tall en forma de creu.
3. Feu-los bullir 20 minuts amb l'aigua i el sucre dissolt.
4. Deixeu-los reposar tot un dia i coleu-los.
5. Feu reduir el suc dels cumquats amb el licor i el vinagre en una cassola.
6. I ompliu el pot de vidre amb els cumquats i la reducció.
7. Per acabar, esterilitzeu la conserva al bany maria uns tres quarts d'hora. Deixeu-ho refredar i teniu conserva durant molt de temps!
2. Després, prepareu els cumquats per fer la conserva i feu-los un tall en forma de creu.
3. Feu-los bullir 20 minuts amb l'aigua i el sucre dissolt.
4. Deixeu-los reposar tot un dia i coleu-los.
5. Feu reduir el suc dels cumquats amb el licor i el vinagre en una cassola.
6. I ompliu el pot de vidre amb els cumquats i la reducció.
7. Per acabar, esterilitzeu la conserva al bany maria uns tres quarts d'hora. Deixeu-ho refredar i teniu conserva durant molt de temps!