Cuixa de cabrit amb verdures
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Cuixa de cabrit amb verdures
- (per a 2 persones)
- cuixa de cabrit
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 2 tomàquets vermells
- 6 escalunyes
- 1 cabeça d'alls
- farigola
- romaní
- llorer
- vi blanc
- 4 formatges de cabra L'Orri conservats en oli
PREPARACIÓ
1. Traiem el peu de la cuixa, que no ens aportarà sabors tan fins.
2. En una cassola de ferro calenta, hi posem una mica de l'oli on s'ha marinat el formatge.
3. Afegim a la cassola la cuixa perquè es vagi daurant, i les escalunyes senceres.
4. Tallem pebrot verd i vermell en tires fines i les afegim a la cassola perquè es vagin fent.
5. Ara hi posem un cabeça d'all sencera: hi afegim els grills amb la pell.
6. Hi tirem, ara, les herbes aromatitzants: la farigola, el llorer i el romaní. Hi afegim també dos tomàquets tallats per la meitat.
7. Quan el xai estigui dauradet, hi afegim el vi blanc i cap al forn a 130- 140ºC, durant una hora i mitja. Si es queda sense vi, hi podem afegir una mica d'aigua. Ens quedarà molt tendre i bo!
8. Acompanyem la cuixa amb uns trossets de formatge tendre de cabra gratinats al forn.
2. En una cassola de ferro calenta, hi posem una mica de l'oli on s'ha marinat el formatge.
3. Afegim a la cassola la cuixa perquè es vagi daurant, i les escalunyes senceres.
4. Tallem pebrot verd i vermell en tires fines i les afegim a la cassola perquè es vagin fent.
5. Ara hi posem un cabeça d'all sencera: hi afegim els grills amb la pell.
6. Hi tirem, ara, les herbes aromatitzants: la farigola, el llorer i el romaní. Hi afegim també dos tomàquets tallats per la meitat.
7. Quan el xai estigui dauradet, hi afegim el vi blanc i cap al forn a 130- 140ºC, durant una hora i mitja. Si es queda sense vi, hi podem afegir una mica d'aigua. Ens quedarà molt tendre i bo!
8. Acompanyem la cuixa amb uns trossets de formatge tendre de cabra gratinats al forn.