Cuixa d'ànec lacada
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 1 cuixa d'ànec confitada envasada al buit
- 1 tassa de caldo de gallina
- 1 pot de salsa hoi-sin
- 80 g de groselles fresques
- 1 ceba tendra
- fulles de ruca
- 1 cogombre
PREPARACIÓ
1. Escalfeu i desgreixeu la cuixa d'ànec.
2. Desfeu una cullerada i mitja de salsa hoi-sin en una tassa de caldo al microones.
3. I poseu al forn la cuixa d'ànec i la salsa a 180 graus, però cada 4 o 5 minuts laqueu l'ànec amb la salsa fins que s'evapori el caldo i la salsa hoi-sin torni a tenir la textura inicial.
4. Mentrestant, munteu l'amanida amb el cogombre laminat sense llavors ni pell, la ceba tendra talladeta ben fina, les groselles i la ruca.
5. I, per acabar, emulsioneu el greix d'ànec amb una mica de salsa hoi-sin i amaniu-ho.
6. Poseu la cuixa d'ànec al plat amb la resta de lacat i l'amanida al costat.
2. Desfeu una cullerada i mitja de salsa hoi-sin en una tassa de caldo al microones.
3. I poseu al forn la cuixa d'ànec i la salsa a 180 graus, però cada 4 o 5 minuts laqueu l'ànec amb la salsa fins que s'evapori el caldo i la salsa hoi-sin torni a tenir la textura inicial.
4. Mentrestant, munteu l'amanida amb el cogombre laminat sense llavors ni pell, la ceba tendra talladeta ben fina, les groselles i la ruca.
5. I, per acabar, emulsioneu el greix d'ànec amb una mica de salsa hoi-sin i amaniu-ho.
6. Poseu la cuixa d'ànec al plat amb la resta de lacat i l'amanida al costat.