Cuixa d'ànec confitada amb llenties
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Ingredients per a 1 persona:
- 1 cuixa d'ànec confitada
- 80 g de llenties de pot
- 20 g ceps dessecats
- alls dolços en conserva
- ceba fregida
PREPARACIÓ
1. Poseu el greix d'ànec a la paella
2. Salteu els alls fins que siguin ben daurats.
3. Talleu els ceps i afegiu-los-hi.
4. Poseu-hi un polsim de sal.
5. Obriu el pot de les llenties i poseu-les en un colador amb força aigua per treure'ls el midó.
6. Afegiu unes quantes llenties al saltat.
7. Recupereu el confit d'ànec, escalfeu-lo al microones i desosseu-lo.
8. Afegiu-lo a la paella amb una mica de greix i una mica d'aigua.
2. Salteu els alls fins que siguin ben daurats.
3. Talleu els ceps i afegiu-los-hi.
4. Poseu-hi un polsim de sal.
5. Obriu el pot de les llenties i poseu-les en un colador amb força aigua per treure'ls el midó.
6. Afegiu unes quantes llenties al saltat.
7. Recupereu el confit d'ànec, escalfeu-lo al microones i desosseu-lo.
8. Afegiu-lo a la paella amb una mica de greix i una mica d'aigua.