Cuixa d'ànec al forn amb prunes i pinyons
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Massana, Girona
INGREDIENTS
- 4 cuixes d'ànec
- 2 canons de canyella
- ratlladures de pell de llimona
- 2 copes de brandi
- 1/2 copa d'anís dolç
- sal i pebre
- prunes
- pinyons
PREPARACIÓ
Salpebreu les cuixes d'ànec i poseu-les en una safata per anar al forn, amb unes branques de canyella i ratlladura de llimona.
Tireu-hi pel damunt la barreja del brandi i l'anís; aboqueu-hi aigua fins que les cuixes quedin mig cobertes i tapeu-ho amb paper d'alumini. Poseu-ho al forn (ha d'estar ben calent) durant unes 2 hores aproximadament i de tant en tant aneu-ho vigilant perquè no es quedi sense aigua. Passades les 2 hores, traieu el paper d'alumini i deixeu-lo fer 10 minuts més perquè s'enrosseixi de sobre. Mentrestant poseu les prunes i els pinyons, que teníeu macerant amb moscatell, en un cassó fins que arrenquin el bull. Ja podeu servir-ho.
Tireu-hi pel damunt la barreja del brandi i l'anís; aboqueu-hi aigua fins que les cuixes quedin mig cobertes i tapeu-ho amb paper d'alumini. Poseu-ho al forn (ha d'estar ben calent) durant unes 2 hores aproximadament i de tant en tant aneu-ho vigilant perquè no es quedi sense aigua. Passades les 2 hores, traieu el paper d'alumini i deixeu-lo fer 10 minuts més perquè s'enrosseixi de sobre. Mentrestant poseu les prunes i els pinyons, que teníeu macerant amb moscatell, en un cassó fins que arrenquin el bull. Ja podeu servir-ho.