Cuetes de rap amb all cremat

imatge de recurs
  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • - 1 cueta de rap d'uns 350g
  • - 1 patata esberlada
  • - 1 cabeça d'alls morats forta
  • - 2 tomàquets de pera madurats al natural
  • - brou de peix preparat
  • - sal i pebre negre

PREPARACIÓ

Primer de tot, haurem demanat a la peixatera que ens separi les penques dels rapets de l'espina, i que ens la talli en 5 trossos cada una, mantenint la carn del peix a part.

Marquem les espines en una paella antiadherent fins que estiguin ben rosses.

Les mullem amb 1 litre d'aigua i les deixem bullir durant 10 minuts.
Escaldem, pelem i desgranem el tomàquet. El tallem i el triturem.
Pelem i tallem l'all a làmines.

En una cassola de ferro colat, hi posem oli d'oliva i l'escalfem lentament. Hi afegim les làmines d'all i les daurem. Hi afegim el tomàquet, corregim de sal i deixem sofregir a foc lent. En qualsevol cas, quan ens sembli que el tomàquet és prou tou, hi afegirem les patates i deixarem que s'impregnin de la confitura de tomàquet.

Després, hi posem el rap i ho remullem amb el fumet que hem fet anteriorment. Si volem donar-li potència aromàtica, demanem un cap de rap per enfortir el fumet o fem una picada de fetge de rap fregit amb ametlles, all o avellana.
Anar al contingut