Cua de rap amb patates
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Isabel Márquez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Sala
INGREDIENTS
- 4 cues de rap
- 4 g de patates
- 2 cebes
- 1 cullerada de pinyons
- sal i pebre negre, pebre verd o rosa
- 200 g de bolets de temporada
- 1 cullerada de puré de pebrot
- brou de peix
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
En primer lloc, sofregiu la ceba laminada en una cassola amb l'oli calent.
Daureu-hi també la patata tallada molt fina. Després feu lloc a la cassola per a fregir-hi el rap (abans saleu-lo i enfarineu-lo). Un cop fregit reserveu-lo. Afegiu els bolets a la cassola. Espereu que deixin anar l'aigua i tireu-hi el pebre en gra i el brou de peix. Deixeu-ho reduir i que tot plegat agafi el gust de muntanya. Tot seguit, incorporeu-hi el puré de pebrot (escaliveu el pebrot i aixafeu-lo amb sal, pebre i oli). Uns minuts després, poseu-hi els pinyons, rectifiqueu-ho de sal i afegiu-hi el rap. Deixeu-ho coure uns 5 minuts i ja tindreu aquest mar i muntanya de tardor a punt de servir.
Daureu-hi també la patata tallada molt fina. Després feu lloc a la cassola per a fregir-hi el rap (abans saleu-lo i enfarineu-lo). Un cop fregit reserveu-lo. Afegiu els bolets a la cassola. Espereu que deixin anar l'aigua i tireu-hi el pebre en gra i el brou de peix. Deixeu-ho reduir i que tot plegat agafi el gust de muntanya. Tot seguit, incorporeu-hi el puré de pebrot (escaliveu el pebrot i aixafeu-lo amb sal, pebre i oli). Uns minuts després, poseu-hi els pinyons, rectifiqueu-ho de sal i afegiu-hi el rap. Deixeu-ho coure uns 5 minuts i ja tindreu aquest mar i muntanya de tardor a punt de servir.