Cua de bou amb sípia
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Deu
INGREDIENTS
- 1 cua de bou
- 1/2 kg de sípia
- 1 ceba
- 2 tomàquets
- 1 copa de conyac
- 1 got de vi
- oli i sal
- pebre
- herbes aromàtiques (farigola, llorer, romaní)
- 1/2 l de brou Per a la picada:
- 2 alls
- ametlles
PREPARACIÓ
Comenceu fregint la cua de bou tallada a trossos.
Un cop daurada, afegiu-hi la ceba i el conyac i flamegeu-ho. Tot seguit, quan hagi reduït, afegiu-hi el tomàquet ratllat i el brou de verdures. Deixeu-ho bullir 3 hores. Passat aquest temps tireu-hi la sípia tallada a trossos, les herbes aromàtiques (romaní, farigola i llorer) i la picada feta amb els alls, les ametlles i una mica de brou. Deixeu-ho coure 30 minuts i ja podeu emplatar-ho.
Un cop daurada, afegiu-hi la ceba i el conyac i flamegeu-ho. Tot seguit, quan hagi reduït, afegiu-hi el tomàquet ratllat i el brou de verdures. Deixeu-ho bullir 3 hores. Passat aquest temps tireu-hi la sípia tallada a trossos, les herbes aromàtiques (romaní, farigola i llorer) i la picada feta amb els alls, les ametlles i una mica de brou. Deixeu-ho coure 30 minuts i ja podeu emplatar-ho.