Cruixent d'ou amb trinxat de carn i verdura
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Ferré
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Tragaluz, Barcelona
INGREDIENTS
- 800 g de carn picada de vedella
- 1 botifarra
- 4 ous
- 1 manat de cebes tendres
- 1 carbassó
- 1 albergínia
- 2 tomàquets
- 8 fulls de pasta brick (comprada)
- oli, sal i pebre
PREPARACIÓ
Sofregiu en una cassola amb oli el carbassó i l'albergínia tallats a daus.
Després afegiu-hi la ceba picada i deixeu-la sofregir una mica. Un cop les verdures estiguin cuites, incorporeu-hi la carn picada de vedella i la botifarra esparracada. Fregiu-ho i després tireu-hi el tomàquet picat. Salpebreu-ho. Quan tingueu el trinxat a punt, retireu-lo del foc i deixeu-ho refredar una mica. A continuació, col·loqueu la carn al damunt de dos fulls de pasta brick. Poseu-hi l'ou sencer i emboliqueu-ho com si fos un paquet. Tot seguit, fregiu-ho en una paella amb força oli i molt calent. Quan la pasta s'hagi daurat retireu el cruixent del foc i reserveu-lo sobre un full de paper absorbent. Finalment, serviu-ho amb una amanida d'espinacs i rúcula i amb un pesto d'alfàbrega i pinyons. .
Després afegiu-hi la ceba picada i deixeu-la sofregir una mica. Un cop les verdures estiguin cuites, incorporeu-hi la carn picada de vedella i la botifarra esparracada. Fregiu-ho i després tireu-hi el tomàquet picat. Salpebreu-ho. Quan tingueu el trinxat a punt, retireu-lo del foc i deixeu-ho refredar una mica. A continuació, col·loqueu la carn al damunt de dos fulls de pasta brick. Poseu-hi l'ou sencer i emboliqueu-ho com si fos un paquet. Tot seguit, fregiu-ho en una paella amb força oli i molt calent. Quan la pasta s'hagi daurat retireu el cruixent del foc i reserveu-lo sobre un full de paper absorbent. Finalment, serviu-ho amb una amanida d'espinacs i rúcula i amb un pesto d'alfàbrega i pinyons. .