Croquets de pex (Croquetes de peix) - Cap Verd
- Programa: Karakia
- Cuina: Herminia Delgado, Sant Feliu de Llobregat
INGREDIENTS
- peix
- patates
- cebes
- pebre vermell picant
- alls
- julivert
- sal i oli
- pa ratllat
PREPARACIÓ
Renteu les patates i bulliu-les amb la pell. Un cop cuites, peleu-les i reserveu-les. Aquesta vegada, l'Heminia va fer croquetes de verat i va bullir el peix amb uns quants grans d'all, julivert i sal.
Feu el mateix amb el peix que tingueu i quan sigui cuit, retireu-lo del brou i deixeu-lo escórrer. Trinxeu la ceba ben petita i barregeu-la amb la patata bullida i el peix.
Condimenteu-ho amb força pebre vermell picant i tritureu-ho amb un minipímer.
Doneu forma a les croquetes, arrebosseu-les amb pa ratllat i fregiu-les.
A Cap Verd, aquestes croquetes solen ser molt picants; si voleu preparar-les a l'estil d'allà, sigueu generosos amb l'all, la ceba i el pebre.
Feu el mateix amb el peix que tingueu i quan sigui cuit, retireu-lo del brou i deixeu-lo escórrer. Trinxeu la ceba ben petita i barregeu-la amb la patata bullida i el peix.
Condimenteu-ho amb força pebre vermell picant i tritureu-ho amb un minipímer.
Doneu forma a les croquetes, arrebosseu-les amb pa ratllat i fregiu-les.
A Cap Verd, aquestes croquetes solen ser molt picants; si voleu preparar-les a l'estil d'allà, sigueu generosos amb l'all, la ceba i el pebre.