CRESPELL DE BOLETS VARIATS I APERITIU DE CAMAGROCS
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Jordi Mary, Restaurant Ca la Rosa. Tregurà (Ripollès)
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- Bolets variats
- Porro
- Pebrot vermell
- Carn de vedella
- Farina
- Ous
- Oli
- Sal
- Pebre
- Pols de cep
- Camagrocs
- All
- Bitxo
PREPARACIÓ
Per fer els crespells de bolets, tallem els bolets en trossets ben petits i els posem en una paella amb una mica d'oli. Els deixem coure un parell de minuts. Hi afegim primer el porro i després el pebrot, també ben tallats. Ho deixem coure uns minuts i hi afegim la carn de vedella tallada a daus. Ho coem tot plegat un parell de minuts i ho salpebrem. Per acabar hi afegim l'all i el julivert ben tallat i ho deixem encara 2 minuts més. Ho reservem.
Per fer la massa, batem un parell d'ous amb una mica de sal, pebre i pols de cep. Hi posem la farina a poc a poc perquè no faci grumolls. Hi afegim una mica de llet i continuem remenant fins que quedi ben barrejat.
Afegim el sofregit a la massa i ho posem a coure tot en una paella amb una mica d'oli a foc alt. Quan estigui torrat de les dues bandes ho deixem coure encara a foc lent uns 3 o 4 minuts.
Per acompanyar aquest plat podem fer un aperitiu de camagrocs.
Posem al foc una paella amb oli molt calent, uns grans d'all i una mica de bitxo. Hi afegim els camagrocs i ho deixem coure fins que es beguin l'aigua. Hi posem una mica de sal i ho retirem del foc. Es pot servir en la mateixa cassoleta.
Per fer la massa, batem un parell d'ous amb una mica de sal, pebre i pols de cep. Hi posem la farina a poc a poc perquè no faci grumolls. Hi afegim una mica de llet i continuem remenant fins que quedi ben barrejat.
Afegim el sofregit a la massa i ho posem a coure tot en una paella amb una mica d'oli a foc alt. Quan estigui torrat de les dues bandes ho deixem coure encara a foc lent uns 3 o 4 minuts.
Per acompanyar aquest plat podem fer un aperitiu de camagrocs.
Posem al foc una paella amb oli molt calent, uns grans d'all i una mica de bitxo. Hi afegim els camagrocs i ho deixem coure fins que es beguin l'aigua. Hi posem una mica de sal i ho retirem del foc. Es pot servir en la mateixa cassoleta.