CRESPELL DE BOLETS VARIATS I APERITIU DE CAMAGROCS

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuina: Jordi Mary, Restaurant Ca la Rosa. Tregurà (Ripollès)
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • Bolets variats
  • Porro
  • Pebrot vermell
  • Carn de vedella
  • Farina
  • Ous
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Pols de cep
  • Camagrocs
  • All
  • Bitxo

PREPARACIÓ

Per fer els crespells de bolets, tallem els bolets en trossets ben petits i els posem en una paella amb una mica d'oli. Els deixem coure un parell de minuts. Hi afegim primer el porro i després el pebrot, també ben tallats. Ho deixem coure uns minuts i hi afegim la carn de vedella tallada a daus. Ho coem tot plegat un parell de minuts i ho salpebrem. Per acabar hi afegim l'all i el julivert ben tallat i ho deixem encara 2 minuts més. Ho reservem.

Per fer la massa, batem un parell d'ous amb una mica de sal, pebre i pols de cep. Hi posem la farina a poc a poc perquè no faci grumolls. Hi afegim una mica de llet i continuem remenant fins que quedi ben barrejat.
Afegim el sofregit a la massa i ho posem a coure tot en una paella amb una mica d'oli a foc alt. Quan estigui torrat de les dues bandes ho deixem coure encara a foc lent uns 3 o 4 minuts.

Per acompanyar aquest plat podem fer un aperitiu de camagrocs.
Posem al foc una paella amb oli molt calent, uns grans d'all i una mica de bitxo. Hi afegim els camagrocs i ho deixem coure fins que es beguin l'aigua. Hi posem una mica de sal i ho retirem del foc. Es pot servir en la mateixa cassoleta.

Anar al contingut