Creps de fajol amb ratafia
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Felip Hontoria
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Reserves
INGREDIENTS
- bescuit de castanyes Per a les creps:
- 250 g de farina de fajol
- 3 ous
- 600 cl de llet
- 1 polsim de sal
- 1 culleradeta d'oli
- 10 g de mantega Per a la salsa:
- 1 got de ratafia
- 1 got de nata
PREPARACIÓ
Per començar, poseu la ratafia en un cassó i deixeu-la reduir fins que agafi una consistència de caramel.
Tot seguit, afegiu-hi nata i remeneu-ho. Per fer les creps, poseu llet, ous, sal, oli i farina de fajol en un bol. Remeneu-ho i deixeu-ho reposar 10 minuts. Després escalfeu una paella i afegiu-hi una mica de mantega per evitar que les creps s'enganxin. Aboqueu-hi una part de la massa, procurant que la crep quedi ben fina. Quan estigui cuita d'un cantó, gireu-la. I per acabar, plegueu les creps dues vegades per la meitat. Decoreu-les amb la salsa de ratafia i el bescuit de castanyes.
Tot seguit, afegiu-hi nata i remeneu-ho. Per fer les creps, poseu llet, ous, sal, oli i farina de fajol en un bol. Remeneu-ho i deixeu-ho reposar 10 minuts. Després escalfeu una paella i afegiu-hi una mica de mantega per evitar que les creps s'enganxin. Aboqueu-hi una part de la massa, procurant que la crep quedi ben fina. Quan estigui cuita d'un cantó, gireu-la. I per acabar, plegueu les creps dues vegades per la meitat. Decoreu-les amb la salsa de ratafia i el bescuit de castanyes.