Crep coulant de xocolata i taronja

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Mirko Carturan
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora

INGREDIENTS

  • RECEPTA PER A 4 PERSONES

    PER A LES CREPS

  • 2 ous
  • 150 g farina
  • 50 g sucre
  • 100 g llet
  • Els grills i el suc d'una taronja

    PER A LA CREMA GANACHE

  • 175 g xocolata negra amarga
  • 70 g nata
  • 35 g llet

PREPARACIÓ

  1. Per fer la ganache, desfem la xocolata en un pot al foc i hi afegim la nata i la llet bullint, ho barregem, ho reservem en fred i ho posem a la nevera.
  2. Per fer la massa de la crep, barregem els ous, el sucre i la farina. Després hi afegim la llet. Fem les creps en una paella antiadherent, una per persona.
  3. Desfem la taronja en grills i en reservem el suc.
  4. Ho deixem refredar tot. Quan tenim la ganache solidificada, després d'haver estar a la nevera unes hores, en tallem un quadradet i el posem al centre de la crep. La tanquem com un ravioli i la posem en una paella calenta amb mantega i abaixem el foc perquè la ganache es desfaci dins la crep.
  5. Ho flamegem amb licor de taronja i hi afegim al final, fora del foc, el suc i els grills de taronja (que agafaran una mica de temperatura, però no es cuinaran).
Anar al contingut