Crep coulant de xocolata i taronja
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Mirko Carturan
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
RECEPTA PER A 4 PERSONES
PER A LES CREPS
- 2 ous
- 150 g farina
- 50 g sucre
- 100 g llet
-
Els grills i el suc d'una taronja
PER A LA CREMA GANACHE
- 175 g xocolata negra amarga
- 70 g nata
- 35 g llet
PREPARACIÓ
- Per fer la ganache, desfem la xocolata en un pot al foc i hi afegim la nata i la llet bullint, ho barregem, ho reservem en fred i ho posem a la nevera.
- Per fer la massa de la crep, barregem els ous, el sucre i la farina. Després hi afegim la llet. Fem les creps en una paella antiadherent, una per persona.
- Desfem la taronja en grills i en reservem el suc.
- Ho deixem refredar tot. Quan tenim la ganache solidificada, després d'haver estar a la nevera unes hores, en tallem un quadradet i el posem al centre de la crep. La tanquem com un ravioli i la posem en una paella calenta amb mantega i abaixem el foc perquè la ganache es desfaci dins la crep.
- Ho flamegem amb licor de taronja i hi afegim al final, fora del foc, el suc i els grills de taronja (que agafaran una mica de temperatura, però no es cuinaran).