Cremós de llimona
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La nata és un làctic molt ric en vitamina D, imprescindible per a la regulació del calci i intervé en l'entrada del calci als ossos.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
350 ml nata 35% MG
100 g sucre de llustre
1 llimona
1 llima
Vi blanc sec
PREPARACIÓ
- Semimuntem 350 ml de nata del 35% de matèria grassa que traiem de la nevera. A la nevera hem refredat també el bol on les muntarem.
- Un cop la nata està semimuntada, hi afegim 100 g de sucre de llustre i l'acabem de muntar. Hem de vigilar de no passar-nos perquè es podria tallar.
- A la nata muntada, hi afegim el suc de mitja llimona grossa. Si la llimona és petita, hi posem el suc de la llimona sencera. Ho integrem una mica i hi afegim un raig de vi blanc sec. Ho integrem de nou.
- Servim posant el cremós als gots de presentació i ho acabem amb ratlladura de llima per sobre.