Cremós de llimona

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La nata és un làctic molt ric en vitamina D, imprescindible per a la regulació del calci i intervé en l'entrada del calci als ossos.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 350 ml nata 35% MG 

    100 g sucre de llustre 

    1 llimona 

    1 llima 

    Vi blanc sec 

PREPARACIÓ

  1. Semimuntem 350 ml de nata del 35% de matèria grassa que traiem de la nevera. A la nevera hem refredat també el bol on les muntarem. 
  2. Un cop la nata està semimuntada, hi afegim 100 g de sucre de llustre i l'acabem de muntar. Hem de vigilar de no passar-nos perquè es podria tallar. 
  3. A la nata muntada, hi afegim el suc de mitja llimona grossa. Si la llimona és petita, hi posem el suc de la llimona sencera. Ho integrem una mica i hi afegim un raig de vi blanc sec.  Ho integrem de nou. 
  4. Servim posant el cremós als gots de presentació i ho acabem amb ratlladura de llima per sobre. 
Anar al contingut