Cremós de formatge amb gelatina
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Quim Hernández
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Comiols, Barcelona
INGREDIENTS
- Per al cremós de formatge de cabra:
- 400 g de formatge de cabra
- 80 g de sucre
- 150 g de clares d'ou
- 75 g de sucre
- 6 fulls de gelatina
- 300 g de nata
- Per a la confitura de tomàquet:
- -1 kg de tomàquet
- 700 g de sucre
- 1 canó de vainilla
- 1/2 llimona
PREPARACIÓ
Per fer el cremós de formatge, poseu el formatge i el sucre en un cassó al bany maria.
Quan estigui desfet, afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho bé. Seguidament, retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar una mica.
Mentrestant, poseu en un bol el sucre i les clares d'ou, i munteu-les amb un batedor.
A continuació, barregeu les clares muntades amb el formatge desfet i amb la nata, i remeneu-ho tot bé. Tot seguit, poseu la barreja en un motlle i deixeu-ho refredar a la nevera.
Per fer la confitura de tomàquet, poseu en un cassó el tomàquet triturat, el sucre, la vainilla i la llimona, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure.
Finalment, poseu la confitura sobre el formatge del motlle i deixeu-ho refredar a la nevera una estona més.
I ja per acabar, desemmotlleu-lo, poseu-lo en un plat i guarniu-ho amb una mica de confitura de tomàquet al voltant.
Quan estigui desfet, afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho bé. Seguidament, retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar una mica.
Mentrestant, poseu en un bol el sucre i les clares d'ou, i munteu-les amb un batedor.
A continuació, barregeu les clares muntades amb el formatge desfet i amb la nata, i remeneu-ho tot bé. Tot seguit, poseu la barreja en un motlle i deixeu-ho refredar a la nevera.
Per fer la confitura de tomàquet, poseu en un cassó el tomàquet triturat, el sucre, la vainilla i la llimona, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure.
Finalment, poseu la confitura sobre el formatge del motlle i deixeu-ho refredar a la nevera una estona més.
I ja per acabar, desemmotlleu-lo, poseu-lo en un plat i guarniu-ho amb una mica de confitura de tomàquet al voltant.