Cremós de formatge amb gelatina

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Quim Hernández
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Comiols, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per al cremós de formatge de cabra:
  • 400 g de formatge de cabra
  • 80 g de sucre
  • 150 g de clares d'ou
  • 75 g de sucre
  • 6 fulls de gelatina
  • 300 g de nata
  • Per a la confitura de tomàquet:
  • -1 kg de tomàquet
  • 700 g de sucre
  • 1 canó de vainilla
  • 1/2 llimona

PREPARACIÓ

Per fer el cremós de formatge, poseu el formatge i el sucre en un cassó al bany maria.

Quan estigui desfet, afegiu-hi la gelatina i remeneu-ho bé. Seguidament, retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar una mica.

Mentrestant, poseu en un bol el sucre i les clares d'ou, i munteu-les amb un batedor.

A continuació, barregeu les clares muntades amb el formatge desfet i amb la nata, i remeneu-ho tot bé. Tot seguit, poseu la barreja en un motlle i deixeu-ho refredar a la nevera.

Per fer la confitura de tomàquet, poseu en un cassó el tomàquet triturat, el sucre, la vainilla i la llimona, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure.

Finalment, poseu la confitura sobre el formatge del motlle i deixeu-ho refredar a la nevera una estona més.

I ja per acabar, desemmotlleu-lo, poseu-lo en un plat i guarniu-ho amb una mica de confitura de tomàquet al voltant.
Anar al contingut