Crema torrada de pernil amb bolets i ou

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Xusa Peleato
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El rebost de Ger, Ger (Cerdanya)
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pernil Ibèric te la capacitat de regular el colesterol en sang (redueix el colesterol dolent i augmenta el colesterol bo).Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per al brou:
  • 3 ossos de pernil
  • 1 ceba
  • 1 cabeça d'alls
  • julivert i farigola en branca
  • 3 l d'aigua
  • Per a la crema:
  • 1 l de brou de pernil
  • 100 g de pa
  • 1 c/c de carn de nyora
  • 4 alls grossos
  • 1 c/c de pebre vermell
  • sal
  • julivert
  • atmelles torrades
  • oli d'oliva
  • Per a la guarnició:
  • 200 g de bolets de temporada
  • 100 g de pernil ibèric
  • 4 ous
  • un raig de vinagre
  • 1 all picat
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per fer el brou, poseu en un cassó els ossos de pernil, la ceba, els alls, el julivert, la farigola i una mica de sal, cobriu-ho amb l'aigua, deixeu-ho coure uns 40 minuts, coleu-ho i reserveu-ho.

Per fer la crema, en una paella amb una mica d'oli fregiu les llesques de pa i els alls laminats. Quan estiguin dauradets, afegiu-hi la carn de nyora, les ametlles i el julivert, remeneu-ho bé, poseu-ho en un bol, afegiu-hi el brou i el pebre vermell, tritureu-ho amb el túrmix i reserveu-ho.

Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli poseu-hi els bolets tallats a dauets, rectifiqueu-los de sal i pebre, afegiu-hi l'all picat i el pernil tallat a dauets i salteu-ho tot junt durant uns minuts.

Mentrestant, en un cassó amb aigua bullint, sal i un raig de vinagre aboqueu-hi l'ou sense closca i deixeu-lo coure durant 4 minuts.

I ja per acabar, poseu el saltat de bolets i l'ou al fons del plat i cobriu-ho amb la crema calenta.
Anar al contingut