Crema freda de cibulet
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones:
- 650 cl de caldo de gallina
- 1 ceba
- 1 porro
- 1 manat de cibulet
- 80 g de formatge Tou dels Til·lers
- 1 llesca de pa
- 1 tall de pernil salat de 3 mm de gruix
- 1 patata petita
PREPARACIÓ
1. Feu suar la ceba, el porro i la patata amb un pessic de sal en una cassola tapada, tot talladet ben petit.
2. Després, aboqueu-hi el brou de gallina i deixeu-ho coure uns 10 minuts.
3. Mentrestant, fregiu el pa en una paella per fer-ne rostetes i el deixeu escórrer en un paper absorbent, perquè no hi quedi gaire oli.
4. Un cop cuites les verdures, ho tritureu tot perquè agafi textura de crema, i ho coleu.
5. Deixeu refredar la crema i, un cop freda, hi afegiu el cibulet i el torneu a triturar amb la batedora elèctrica.
6. A continuació, desfeu el formatge amb un bany maria de vapor.
7. Poseu el pernil tallat a dauets al plat, afegiu-hi la crema de cibulet, el pa fregit, i feu-hi uns filets de formatge fos.
2. Després, aboqueu-hi el brou de gallina i deixeu-ho coure uns 10 minuts.
3. Mentrestant, fregiu el pa en una paella per fer-ne rostetes i el deixeu escórrer en un paper absorbent, perquè no hi quedi gaire oli.
4. Un cop cuites les verdures, ho tritureu tot perquè agafi textura de crema, i ho coleu.
5. Deixeu refredar la crema i, un cop freda, hi afegiu el cibulet i el torneu a triturar amb la batedora elèctrica.
6. A continuació, desfeu el formatge amb un bany maria de vapor.
7. Poseu el pernil tallat a dauets al plat, afegiu-hi la crema de cibulet, el pa fregit, i feu-hi uns filets de formatge fos.