Crema de poma

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Gargantua i Pantagruel

INGREDIENTS

  • 8 pomes Golden
  • 1 porro
  • 1/2 ceba
  • 2 pastanagues
  • 1 tros d'api
  • 2 l d'aigua
  • sal i pebre Per acompanyar:
  • pernil ibèric
  • juliana de menta
  • làmines de poma fregida

PREPARACIÓ

Primer, prepareu el brou. Talleu les verdures a trossos petits, netegeu-les i poseu-les a bullir amb aigua durant mitja hora.
Un cop fet el brou, retireu les verdures. Mentrestant, netegeu les pomes, talleu-les a quarts i traieu-ne les llavors. Poseu-les a coure en el brou de verdures durant 10 o 12 minuts. Una vegada cuites les pomes, tritureu-ho tot amb la batedora i passeu-ho pel colador xinès. A part, talleu el pernil i fregiu-lo amb una mica d'oli. Serviu la crema de poma en un bol i per sobre, poseu-hi les làmines de poma fregida, el pernil i la juliana de menta.
Anar al contingut