Crema de patata i salmó amb siurenys
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pere Massana
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Massana, Girona
INGREDIENTS
- 200 g de salmó fresc
- 2 patates de la varietat bufet
- siurenys
- curri
- soja
- brou de salmó
- nou moscada
- llet
- sal
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per fer la crema de patata, bulliu les patates pelades i tallades en un cassó amb aigua.
Després, poseu-les en un bol i afegiu-hi la crema de llet, la nou moscada, la sal i la llet. Tritureu-ho.
Per fer la crema de salmó, daureu una mica uns daus de salmó grossos en una paella amb oli durant dos minuts. Després, poseu-los en un bol i afegiu-hi la crema de llet, el brou de salmó i la sal. Tritureu-ho.
A continuació, salteu els siurenys picats i el curri en una paella amb oli.
I ja per acabar, munteu el plat en una copa. Poseu-hi la crema de salmó, una mica de salsa de soja, la crema de patata i els siurenys per sobre. Podeu guarnir la copa amb una xip de patata.
Després, poseu-les en un bol i afegiu-hi la crema de llet, la nou moscada, la sal i la llet. Tritureu-ho.
Per fer la crema de salmó, daureu una mica uns daus de salmó grossos en una paella amb oli durant dos minuts. Després, poseu-los en un bol i afegiu-hi la crema de llet, el brou de salmó i la sal. Tritureu-ho.
A continuació, salteu els siurenys picats i el curri en una paella amb oli.
I ja per acabar, munteu el plat en una copa. Poseu-hi la crema de salmó, una mica de salsa de soja, la crema de patata i els siurenys per sobre. Podeu guarnir la copa amb una xip de patata.