Crema de nyàmera amb anguila fumada i bolets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jordi Esteve
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Nectari, Barcelona
INGREDIENTS
- 800 g de nyàmera
- 1 patata
- 1/2 l de brou de pollastre
- 1 gotet de nata líquida
- 120 g de mantega
- 200 g d'anguila fumada
- 200 g de bolets
- sal
- oli de tòfona
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua i sal bulliu la patata i la nyàmera senceres durant 45 minuts.
Seguidament, deixeu-les refredar una mica, peleu-les i poseu-les a la Thermomix juntament amb la nata líquida i el brou.
Tot seguit, en una paella amb una mica de mantega, salteu els bolets tallats a trossos fins que estiguin dauradets.
I ja per acabar, emplateu la crema, poseu-hi per sobre els bolets i l'anguila fumada tallada a trossets i amaniu-ho tot amb una mica d'oli de tòfona.
Seguidament, deixeu-les refredar una mica, peleu-les i poseu-les a la Thermomix juntament amb la nata líquida i el brou.
Tot seguit, en una paella amb una mica de mantega, salteu els bolets tallats a trossos fins que estiguin dauradets.
I ja per acabar, emplateu la crema, poseu-hi per sobre els bolets i l'anguila fumada tallada a trossets i amaniu-ho tot amb una mica d'oli de tòfona.