Crema de nyàmera amb anguila fumada i bolets

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Esteve
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Nectari, Barcelona

INGREDIENTS

  • 800 g de nyàmera
  • 1 patata
  • 1/2 l de brou de pollastre
  • 1 gotet de nata líquida
  • 120 g de mantega
  • 200 g d'anguila fumada
  • 200 g de bolets
  • sal
  • oli de tòfona

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua i sal bulliu la patata i la nyàmera senceres durant 45 minuts.
Seguidament, deixeu-les refredar una mica, peleu-les i poseu-les a la Thermomix juntament amb la nata líquida i el brou.

Tot seguit, en una paella amb una mica de mantega, salteu els bolets tallats a trossos fins que estiguin dauradets.

I ja per acabar, emplateu la crema, poseu-hi per sobre els bolets i l'anguila fumada tallada a trossets i amaniu-ho tot amb una mica d'oli de tòfona.
Anar al contingut