Crema de coliflor amb llagostins marinats

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Artur Martínez García
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Capritx, Terrassa (Zona Olímpica)

INGREDIENTS

  • 750 g de coliflor bullida
  • 8 llagostins
  • 4 patates
  • 100 g de mantega
  • 1 ou
  • arengada en oli
  • 1 llauna d'espàrrecs blancs
  • sal
  • oli de gira-sol

PREPARACIÓ

Per començar, bulliu la patata i la coliflor en un cassó amb aigua.
Quan estiguin bullides, afegiu-hi la mantega, rectifiqueu-ho de sal i tritureu-ho amb el Túrmix.

Per fer la maionesa d'espàrrecs, poseu en un recipient els espàrrecs, l'ou, l'oli de gira-sol i la sal, i tritureu-ho amb el Túrmix. Després, poseu la barreja en un sifó, sacsegeu-la bé i deixeu-la reposar a la nevera un parell d'hores.

A continuació, peleu els llagostins, talleu-los a daus petits i barregeu-los en un recipient juntament amb la sal, l'arengada picada i l'oli de l'arengada. Finalment, poseu aquesta barreja en un motllo i premeu-ho bé.

I ja per acabar, desemmotlleu la barreja de llagostins i arengada i poseu-la al centre del plat amb el puré i la maionesa d'espàrrecs al costat.
Anar al contingut