Crema de coliflor amb llagostins marinats
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Artur Martínez García
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Capritx, Terrassa (Zona Olímpica)
INGREDIENTS
- 750 g de coliflor bullida
- 8 llagostins
- 4 patates
- 100 g de mantega
- 1 ou
- arengada en oli
- 1 llauna d'espàrrecs blancs
- sal
- oli de gira-sol
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu la patata i la coliflor en un cassó amb aigua.
Quan estiguin bullides, afegiu-hi la mantega, rectifiqueu-ho de sal i tritureu-ho amb el Túrmix.
Per fer la maionesa d'espàrrecs, poseu en un recipient els espàrrecs, l'ou, l'oli de gira-sol i la sal, i tritureu-ho amb el Túrmix. Després, poseu la barreja en un sifó, sacsegeu-la bé i deixeu-la reposar a la nevera un parell d'hores.
A continuació, peleu els llagostins, talleu-los a daus petits i barregeu-los en un recipient juntament amb la sal, l'arengada picada i l'oli de l'arengada. Finalment, poseu aquesta barreja en un motllo i premeu-ho bé.
I ja per acabar, desemmotlleu la barreja de llagostins i arengada i poseu-la al centre del plat amb el puré i la maionesa d'espàrrecs al costat.
Quan estiguin bullides, afegiu-hi la mantega, rectifiqueu-ho de sal i tritureu-ho amb el Túrmix.
Per fer la maionesa d'espàrrecs, poseu en un recipient els espàrrecs, l'ou, l'oli de gira-sol i la sal, i tritureu-ho amb el Túrmix. Després, poseu la barreja en un sifó, sacsegeu-la bé i deixeu-la reposar a la nevera un parell d'hores.
A continuació, peleu els llagostins, talleu-los a daus petits i barregeu-los en un recipient juntament amb la sal, l'arengada picada i l'oli de l'arengada. Finalment, poseu aquesta barreja en un motllo i premeu-ho bé.
I ja per acabar, desemmotlleu la barreja de llagostins i arengada i poseu-la al centre del plat amb el puré i la maionesa d'espàrrecs al costat.