Crema de carxofes

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Sergi de Meià
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Monvínic

INGREDIENTS

  • 5 kg de carxofes del Prat
  • 3 cebes
  • 3 l de brou de pollastre
  • pit de pollastre bullit i tallat a daus
  • tòfona negra
  • oli d'oliva extra verge
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb una mica d'oli sofregiu la ceba tallada a la juliana.

Quan estigui dauradeta afegiu-hi els cors de carxofa tallats per la meitat, rectifiqueu-ho de sal i pebre, cobriu-ho amb el brou de pollastre i deixeu-ho coure durant 20 minuts.

A continuació, poseu-ho tot a la Thermomix, juntament amb l'oli d'oliva, i tritureu-ho.

I ja per acabar, poseu els daus de pollastre i la tòfona ratllada al centre del plat, amaniu-ho amb un raig d'oli d'oliva i poseu-hi la crema de carxofa al voltant.
Anar al contingut