Crema de carbassó

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Sense lactosa
  • Informació nutricional
    -Obre

    El porro és una hortalissa rica en fibra, vitamines i minerals entre els quals destaquen el potassi i el magnesi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 porro
  • 1 bulb de fonoll
  • 1 cullerada de curri
  • 1 estrelleta d'anís
  • 5 pastanagues
  • 2 carbassons
  • 1 bitxo fresc
  • 1 got de vi ranci
  • pebre blanc
  • 1 gra d'all

PREPARACIÓ

1. En una safata al forn, hi posarem les pastanagues netes, pelades i tallades amb un all aixafat, oli d'oliva, el got de vi ranci. 30 minuts a 180 graus.



2. Quan ho traiem del forn, ho triturem i hi afegim mig litre d'aigua mineral i ho deixem bullir 15 minuts.



3. Ho colem i ho posem al foc fins que redueixi i ens quedi una salsa ben espessa. Corregim de sal i pebre.



4. Un cop fred, afegim una cullerada de curri a la salsa.



5. Bullim el fonoll, el carbassó, l'anís, el porro (tot tallat a trossos petits). Ho deixem bullint uns 20 minuts amb aigua mineral.



6. Triturem, colem i després hi afegim oli, la sal i el pebre. Emplatem posant una mica de crema de carbassó, una cullerada de la salsa de curri, fulles de fonoll picat i una mica de bitxo fresc per sobre.
Anar al contingut