Crema de carbassa
- Programa: La salut al cistell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
- 1 carbassa d'1 kg (aprox)
- 2 cebes
- 150 gr de mantega
- 1 l de brou de verdura
- 1/4 de l de suc de taronja
- Sal i pebre
- Oli d'oliva
- Nou moscada
PREPARACIÓ
Desfem la mantega en una cassola i fem un bon sofregit amb la ceba.
Hi afegim la carbassa pelada i tallada a daus i el suc de taronja fins que redueixi a la meitat.
Aboquem el caldo de verdures i deixem que s'acabi de coure.
Quan estigui llest, ho triturem i ho passem pel xino.
Si volem podem afegir-hi també una mica de nata liquida per fer la crema més suau.
Hi afegim la carbassa pelada i tallada a daus i el suc de taronja fins que redueixi a la meitat.
Aboquem el caldo de verdures i deixem que s'acabi de coure.
Quan estigui llest, ho triturem i ho passem pel xino.
Si volem podem afegir-hi també una mica de nata liquida per fer la crema més suau.