Crema de carbassa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Amparo Soler
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Nau (Casserres)
INGREDIENTS
- 1 carbassa violí
- 2 o 3 cebes de Figueres
- 50 g de mantega
- Un litre i mig d'aigua
- 20 llagostins
- Cibulet
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb una mica d'oli i mantega sofregiu la ceba tallada en juliana.
Quan estigui dauradeta, afegiu-hi la carbassa tallada a daus, cobriu-la amb aigua i deixeu-la coure una estona a foc suau.
Seguidament, poseu-ho tot a la Thermomix, tritureu-ho, passeu-ho per un colador xinès i reserveu-ho.Per fer les xips de carbassa, en un cassó amb oli abundant i ben calent fregiu unes rodanxes de carbassa tallades ben fines fins que quedin ben cruixents.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu les cues de llagostí prèviament pelades i salpebrades.
I ja per acabar, emplateu els llagostins i les xips de carbassa al centre del plat, poseu-hi la crema de carbassa al voltant, amaniu-ho tot amb una mica d'oli i guarniu el plat amb una mica de cibulet.
Quan estigui dauradeta, afegiu-hi la carbassa tallada a daus, cobriu-la amb aigua i deixeu-la coure una estona a foc suau.
Seguidament, poseu-ho tot a la Thermomix, tritureu-ho, passeu-ho per un colador xinès i reserveu-ho.Per fer les xips de carbassa, en un cassó amb oli abundant i ben calent fregiu unes rodanxes de carbassa tallades ben fines fins que quedin ben cruixents.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu les cues de llagostí prèviament pelades i salpebrades.
I ja per acabar, emplateu els llagostins i les xips de carbassa al centre del plat, poseu-hi la crema de carbassa al voltant, amaniu-ho tot amb una mica d'oli i guarniu el plat amb una mica de cibulet.