Crema de carbassa

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Amparo Soler
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Nau (Casserres)

INGREDIENTS

  • 1 carbassa violí
  • 2 o 3 cebes de Figueres
  • 50 g de mantega
  • Un litre i mig d'aigua
  • 20 llagostins
  • Cibulet
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb una mica d'oli i mantega sofregiu la ceba tallada en juliana.

Quan estigui dauradeta, afegiu-hi la carbassa tallada a daus, cobriu-la amb aigua i deixeu-la coure una estona a foc suau.

Seguidament, poseu-ho tot a la Thermomix, tritureu-ho, passeu-ho per un colador xinès i reserveu-ho.Per fer les xips de carbassa, en un cassó amb oli abundant i ben calent fregiu unes rodanxes de carbassa tallades ben fines fins que quedin ben cruixents.

A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu les cues de llagostí prèviament pelades i salpebrades.

I ja per acabar, emplateu els llagostins i les xips de carbassa al centre del plat, poseu-hi la crema de carbassa al voltant, amaniu-ho tot amb una mica d'oli i guarniu el plat amb una mica de cibulet.
Anar al contingut