Crema de carbassa exòtica

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Ivan Surinder
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Tandoor

INGREDIENTS

  • 550 g de carbassa

    135 g de pastanaga

    120 g de porro

    30 g de pasta d'all i gingebre

    3 g de comí

    2 g de cúrcuma

    2 g de cardamom

    30 ml de llet

    15 g de ghee

    Sal i pebre

    Pipes de carbassa

    2 g de formatge gorgonzola

PREPARACIÓ

  1. Posem aigua a bullir i anem tallant la carbassa i la pastanaga a daus, més o menys de la mateixa mida (5x5). Quan bulli l'aigua, hi aboquem la carbassa i, passat un minut, hi aboquem la pastanaga.
  2. Deixem passar 10 minuts i aturem el foc. Traiem les verdures i reservem el brou.
  3. Tallem el porro en trossos petits i, mentre bull la carbassa i la pastanaga, fregim el porro en una paella amb una mica d'oli. Hi afegim totes les espècies: la pasta d'all i gingebre, el comí, la cúrcuma i el cardamom.
  4. Posem una olla al foc i hi aboquem el sofregit de porro i les verdures bullides. Ho anem barrejant tot i hi aboquem una mica del brou que hem fet servir per bullir la carbassa i la pastanaga, i una mica de llet. Hi afegim una mica de pebre negre i continuem barrejant. 
  5. Hi aboquem el ghee i ho triturem tot.
  6. Posem la crema en un bol; la podem guarnir amb amb pipes de carbassa i fulles de pastanaga.
Anar al contingut