Crema de carbassa amb tortel·linis de formatge fresc
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: David Lienas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Magnum 7 Portes, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 kg de carbassa
- 100 g de ceba
- 100 g de mantega
- sal
- pebre blanc
- nou moscada
- 10 g d'oli de gira-sol
- sèsam
- aigua
- 350 g de tortel·linis de formatge fresc -1/2 l de Porto negre
- canyella
- pell de llimona
- pell de taronja
- 1 culleradeta de sucre
PREPARACIÓ
Per començar, ofegueu la ceba en una paella amb oli i mantega.
Després, afegiu-hi la carbassa tallada i deixeu-ho coure tapat a foc lent. Mentrestant, poseu el Porto, la canyella, la pell de llimona, la pell de taronja i el sucre en un cassó i deixeu-ho reduir. A continuació, mulleu la ceba i la carbassa amb una mica d'aigua i afegiu-hi la nou moscada i el pebre. Deixeu-ho coure uns minuts més i tritureu-ho. Tot seguit, bulliu els tortel·linis en un cassó amb aigua i escorreu-los. I ja, per acabar, emplateu els tortel·linis i aboqueu-hi la crema de carbassa per sobre. Decoreu el plat amb una mica de reducció de Porto i sèsam.
Després, afegiu-hi la carbassa tallada i deixeu-ho coure tapat a foc lent. Mentrestant, poseu el Porto, la canyella, la pell de llimona, la pell de taronja i el sucre en un cassó i deixeu-ho reduir. A continuació, mulleu la ceba i la carbassa amb una mica d'aigua i afegiu-hi la nou moscada i el pebre. Deixeu-ho coure uns minuts més i tritureu-ho. Tot seguit, bulliu els tortel·linis en un cassó amb aigua i escorreu-los. I ja, per acabar, emplateu els tortel·linis i aboqueu-hi la crema de carbassa per sobre. Decoreu el plat amb una mica de reducció de Porto i sèsam.