Crema de carbassa amb tortel·linis de formatge fresc

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: David Lienas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Magnum 7 Portes, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 kg de carbassa
  • 100 g de ceba
  • 100 g de mantega
  • sal
  • pebre blanc
  • nou moscada
  • 10 g d'oli de gira-sol
  • sèsam
  • aigua
  • 350 g de tortel·linis de formatge fresc -1/2 l de Porto negre
  • canyella
  • pell de llimona
  • pell de taronja
  • 1 culleradeta de sucre

PREPARACIÓ

Per començar, ofegueu la ceba en una paella amb oli i mantega.
Després, afegiu-hi la carbassa tallada i deixeu-ho coure tapat a foc lent. Mentrestant, poseu el Porto, la canyella, la pell de llimona, la pell de taronja i el sucre en un cassó i deixeu-ho reduir. A continuació, mulleu la ceba i la carbassa amb una mica d'aigua i afegiu-hi la nou moscada i el pebre. Deixeu-ho coure uns minuts més i tritureu-ho. Tot seguit, bulliu els tortel·linis en un cassó amb aigua i escorreu-los. I ja, per acabar, emplateu els tortel·linis i aboqueu-hi la crema de carbassa per sobre. Decoreu el plat amb una mica de reducció de Porto i sèsam.
Anar al contingut