Crema de carbassa amb formatge de cabra
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Eulàlia Ordeig
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel balneari Sant Vicenç, Els banys de Sant Vicenç (el Pont de Bar)
INGREDIENTS
- 1/2 kg de carbassa
- 200 g de patates
- 250 g de porros
- 1 tassa de crema de llet
- 1 tija d'api
- 100 g de mantega
- 250 g de formatge de cabra de Baridà de Bar
- 1 l de brou
- sal
- nou moscada
- 2 fulls de pasta brik
PREPARACIÓ
Per fer la crema, salteu en un cassó amb mantega el porro, l'api, la patata i la carbassa, tot tallat a trossos.
Quan ja estiguin daurats, afegiu-hi la sal, la nou moscada i el brou i deixeu-ho coure uns 20 minuts. Després, poseu-hi el formatge tallat a daus, la crema de llet i deixeu-ho reduir 2 o 3 minuts. Seguidament, retireu-la del foc i tritureu-la amb el túrmix.
A continuació, talleu la pasta brik en forma de quadrat, poseu-hi un dau de formatge al mig i feu-ne un farcellet. Tot seguit, gratineu-ho al forn durant 10 minuts.
I ja per acabar, emplateu el farcellet al mig del plat i poseu-hi la sopa al voltant.
Quan ja estiguin daurats, afegiu-hi la sal, la nou moscada i el brou i deixeu-ho coure uns 20 minuts. Després, poseu-hi el formatge tallat a daus, la crema de llet i deixeu-ho reduir 2 o 3 minuts. Seguidament, retireu-la del foc i tritureu-la amb el túrmix.
A continuació, talleu la pasta brik en forma de quadrat, poseu-hi un dau de formatge al mig i feu-ne un farcellet. Tot seguit, gratineu-ho al forn durant 10 minuts.
I ja per acabar, emplateu el farcellet al mig del plat i poseu-hi la sopa al voltant.