Crema d'au

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Dolors Abad
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El molí dels fanals
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les ametlles tenen un elevat contingut en àcids grassos monoinsaturats y vitamina E, nutrients que li confereixen beneficis cardiovasculars.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 50 g de mantega
  • 50 g de farina
  • 1/2 copa de xerès sec
  • 1/2 litre de crema de llet
  • 100 g d'ametlla laminada
  • Per fer 2 litres de brou:
  • 1/2 pollastre sense pell
  • 1 pit de gallina
  • 2 pastanagues
  • 1 porro
  • 1 ceba
  • 3 fulles d'api
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, feu un brou amb el pollastre, la gallina, les pastanagues, el porro, la ceba i l'api.

Quan ja estigui cuit, rectifiqueu-lo de sal, coleu-lo i reserveu-lo.

A continació, poseu la mantega en un cassó i deixeu-la desfer. Quan estigui desfeta, afegiu-hi la farina i remeneu-ho bé fins que quedi rossa.

Seguidament, poseu-hi el xerès i el brou i continueu-ho remenant fins que quedi una barreja ben fina. Després, poseu-hi la crema de llet, remeneu-ho bé i deixeu-ho reduir 5 minutets.

Finalment, en una paella amb una mica de mantega salteu les ametlles laminades fins que estiguin dauradetes.I ja per acabar, emplateu la sopa i poseu-hi les ametlles torrades per sobre.
Anar al contingut