Crema catalana
- Programa: Tot es mou
- Cuina: VÍCTOR GONZALO I SOFIA JANER
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 250 g de llet
- 35 g de sucre
- 50 g de rovells
- 10 g de midó de blat de moro
- 1 canó de canyella
- 1 pell de llimona
- 1 pell de taronja
PREPARACIÓ
- Infusionem la llet amb els elements aromàtics en un cassó al foc i la reservem.
- En un bol barregem els rovells, el sucre i el midó.
- Colem la llet i l'aboquem a la barreja que hem fet amb els rovells, el sucre i el midó. Ho barregem sense parar.
- Al mateix cassó que hem fet servir per infusionar la llet hi aboquem la barreja i no parem de remenar-ho fins que s'espesseixi. La retirem del foc.
- Aboquem la crema en cassoletes, hi posem sucre per sobre i el cremem.