Crema catalana

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: VÍCTOR GONZALO I SOFIA JANER
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 250 g de llet
  • 35 g de sucre
  • 50 g de rovells
  • 10 g de midó de blat de moro
  • 1 canó de canyella
  • 1 pell de llimona
  • 1 pell de taronja

PREPARACIÓ

  1. Infusionem la llet amb els elements aromàtics en un cassó al foc i la reservem.
  2. En un bol barregem els rovells, el sucre i el midó.
  3. Colem la llet i l'aboquem a la barreja que hem fet amb els rovells, el sucre i el midó. Ho barregem sense parar.
  4. Al mateix cassó que hem fet servir per infusionar la llet hi aboquem la barreja i no parem de remenar-ho fins que s'espesseixi. La retirem del foc.
  5. Aboquem la crema en cassoletes, hi posem sucre per sobre i el cremem.
Anar al contingut