Costelles de porc amb mostassa

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de porc és rica en proteïnes de bona qualitat i en vitamines del grup B i en ferro.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 costellam de porc

    2 cabeces d'alls

    1 llimona

    romaní

    julivert

    oli d'oliva verge extra

    mostassa de Dijon

    mostassa antiga

    cava

    aigua mineral

    sal

    ruca

    menta

    soja

PREPARACIÓ

Fem un bany de sal al costellam. El posem 30 minuts dins un litre d'aigua amb 100 g de sal.

Escalivem els alls a la part baixa del forn amb sal. 35 minuts a una temperatura de 220º.

Preparem una safata amb graella per posar al forn.

Traiem la costella del bany de sal i l'eixuguem bé. 

Fem una pasta d'all amb els alls escalivats, un raig de salsa de soja, el suc d'una llimona, oli d'oliva verge extra, romaní picat mooooolt petit i una cullerada de cadascuna de les dues mostasses.

Amb aquesta pasta pintem el costellam. Ha de quedar impregnat per les dues bandes.

Posem 2 gots de cava i romaní en un pot al foc i ho escalfem.

Un cop escalfat, ho posem a la safata que porta la graella. D'aquesta manera, la carn es courà amb el vapor del cava i l'aroma del romaní.

Posem a la part baixa del forn a 220 graus 15 minuts per cada cantó i ho anem mullant amb el suc de cava del fons de la safata.

Ho servim amb fulles de menta picades, ruca i julivert

Anar al contingut