Costelles de conill

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Albert Asín
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bar Pinotxo, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    El conill es un excel·lent aliment per a una alimentació saludable, ja que, te un baix contingut en sodi, en greix i colesterol, i en àcid úric.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 kg de costelles de conill
  • 1 kg de bolets de temporada
  • 150 g de cansalada viada
  • 2 tomàquets "cor de bou"
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 fulla de llorer
  • 1 cullerada de farina (blat o blat de moro pels intolerants al gluten)
  • vi blanc o brou
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu la cansalada tallada a trossos, els grans d'all i el llorer.
Quan la cansalada estigui daurada, retireu-la i reserveu-la, i a la mateixa paella fregiu les costelles de conill ja salpebrades i enfarinades. Quan estiguin rosses, retireu les costelles i els alls i reserveu-los sobre paper absorbent. Després, a la mateix paella salteu els bolets salpebrats i tallats a trossos durant un parell de minuts. A continuació, afegiu-hi les costelles, els alls i el vi blanc o el brou i deixeu-ho reduir una estona.Tot seguit, talleu el tomàquet per la meitat, poseu-lo en una safata, amaniu-lo amb oli, poseu-hi la cansalada per sobre i deixeu-lo coure al forn durant 20 minuts a 180 graus.I ja per acabar, emplateu les costelles i poseu-hi el tomàquet amb la cansalada al costat.
Anar al contingut