Costella de cabrit amb peres, pomes i raïm

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Navarro
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Piqué, Gandesa
  • Informació nutricional
    -Obre

    El cabrit, a diferència del xai te el greix més concentrat a les vísceres i sota la pell, així que la carn que consumim és més magreAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 rams de costella de cabrit
  • 4 pomes petites
  • 4 peres petites
  • un carràs de raïm
  • 150 g de sucre
  • 100 g de mistela
  • oli d'oliva verge extra
  • sal i pebre
  • 8 agulles de broqueta (opcional, per lligar els costellams)

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu la costella de cabrit, enrotlleu-la, enganxeu-la amb unes agulles de broqueta,
amaniu-la amb oli i deixeu-la coure al forn durant 15 minuts a 220 graus.

Mentrestant, buideu la part de dalt d'una poma i d'una pera deixant-hi un forat a sobre.

A continuació, poseu la poma i la pera a la safata amb la costella, cobriu-ne els forats amb sucre i mistela, separeu una mica els ossos de la costella amb un ganivet, afegiu un altre raig de mistela sobre la costella i deixeu-ho coure al forn 15 minuts més a 220 graus.

Tot seguit, poseu el raïm a la safata i deixeu-ho coure tot durant 5 minuts més a 250 graus.

I ja per acabar, emplateu la costella al centre del plat, traieu-ne les agulles de broqueta i poseu-hi al voltant la pera, la poma i el raïm.
Anar al contingut