Conserva de pastanaga i col
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 3 pastanagues
- 1/4 de col
- 50ml de vinagre blanc
- 100 g de sucre
- grans de ginebró
- claus d'olor
- 100 ml d'aigua
PREPARACIÓ
1. Posem un cassó al foc i hi aboquem el sucre i l'aigua. Ho escalfem fins que es formi un xarop.
2. Retirem el cassó del foc i hi afegim el vinagre, al xarop. Ho deixem refredar.
3. Pelem i ratllem la pastanaga i tallem la col a la juliana.
4. Afegim al cassó els grans de ginebró i uns claus d'olor. Ara, hi aboquem la col i la pastanaga, ho barregem tot molt bé i ja tenim la nostra preconserva!
2. Retirem el cassó del foc i hi afegim el vinagre, al xarop. Ho deixem refredar.
3. Pelem i ratllem la pastanaga i tallem la col a la juliana.
4. Afegim al cassó els grans de ginebró i uns claus d'olor. Ara, hi aboquem la col i la pastanaga, ho barregem tot molt bé i ja tenim la nostra preconserva!