Conillet amb suc

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Torras
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Mirador del Montserrat, Santpedor

INGREDIENTS

  • 1 conill
  • 2 cullerades de llard o oli
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 canó de canyella
  • sal, pebre
  • 1 copa d'aiguardent
  • 1 polsim de clau d'olor
  • 1 fulla de llorer
  • farigola
  • orenga
  • 50 g de xocolata
  • 1/2 l de brou d'aviram o aigua
  • oli i llard

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb oli abundant i una mica de llard, fregiu els trossos de conill, ja salpebrat.
Quan estiguin rossos, afegiu-hi els alls i la canyella. Quan els alls estiguin daurats, afegiu-hi l'aiguardent, el brou, el clau d'olor, la farigola i l'orenga i deixeu-ho coure.

Mentrestant, en un cassó amb aigua calenta poseu-hi la xocolata i remeneu-ho bé fins que estigui ben desfeta.

A continuació, afegiu la xocolata a la cassola del conill, remeneu-ho bé i ja podeu emplatar-ho.
Anar al contingut