Conillet amb suc
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Torras
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Mirador del Montserrat, Santpedor
INGREDIENTS
- 1 conill
- 2 cullerades de llard o oli
- 1 cabeça d'alls
- 1 canó de canyella
- sal, pebre
- 1 copa d'aiguardent
- 1 polsim de clau d'olor
- 1 fulla de llorer
- farigola
- orenga
- 50 g de xocolata
- 1/2 l de brou d'aviram o aigua
- oli i llard
PREPARACIÓ
Per començar, en una cassola amb oli abundant i una mica de llard, fregiu els trossos de conill, ja salpebrat.
Quan estiguin rossos, afegiu-hi els alls i la canyella. Quan els alls estiguin daurats, afegiu-hi l'aiguardent, el brou, el clau d'olor, la farigola i l'orenga i deixeu-ho coure.
Mentrestant, en un cassó amb aigua calenta poseu-hi la xocolata i remeneu-ho bé fins que estigui ben desfeta.
A continuació, afegiu la xocolata a la cassola del conill, remeneu-ho bé i ja podeu emplatar-ho.
Quan estiguin rossos, afegiu-hi els alls i la canyella. Quan els alls estiguin daurats, afegiu-hi l'aiguardent, el brou, el clau d'olor, la farigola i l'orenga i deixeu-ho coure.
Mentrestant, en un cassó amb aigua calenta poseu-hi la xocolata i remeneu-ho bé fins que estigui ben desfeta.
A continuació, afegiu la xocolata a la cassola del conill, remeneu-ho bé i ja podeu emplatar-ho.