Conill amb escarlets i cervesa de fajol

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Àlex Bayer
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cúria Reial, Besalú

INGREDIENTS

  • un conill d'1 kg 600 g
  • 2 cerveses de fajol
  • 2 cebes
  • 4 grans d'all
  • 2 tomàquets madurs
  • 400 g d'escarlets
  • 10 cl d'oli d'oliva
  • farina
  • sal
  • pebre
  • una branqueta de romaní
  • una branqueta de farigola

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un bol els talls de conill prèviament salpebrats, cobriu-los amb la cervesa i deixeu-los marinar a la nevera durant 24 hores.

A continuació, salteu els talls de conill en una cassola amb una mica d'oli. Quan estiguin rossos, retireu-los i reserveu-los sobre paper absorbent.

Després, a la mateixa cassola salteu els escarlets prèviament enfarinats. Quan estiguin dauradets, retireu-los i reserveu-los amb el conill.

Tot seguit, a la mateixa cassola poseu-hi la ceba picada i els alls picats i deixeu-ho sofregir a foc suau.

Quan estiguin rossos, afegiu-hi el tomàquet tallat a dauets, remeneu-ho bé i deixeu-ho sofregir tot junt durant un parell de minuts més.

Finalment, poseu-hi la farigola, el romaní, el conill, els escarlets, cobriu-ho amb la cervesa de marinar el conill, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure 25 minuts tot junt.

I ja per acabar, emplateu el conill amb escarlets, salseu-ho amb el suc de la cocció i guarniu el plat amb una branca de romaní.
Anar al contingut