Confitura de plàtan i xocolata

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: RamAula Chocavic
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: RamAula Chocavic, Gurb

INGREDIENTS

  • 1 kg de plàtans
  • 700 g de sucre de canya
  • 2 llimones
  • 4 g de nou moscada
  • 130 g de xocolata de cobertura negra al 71% de cacau guaranda

PREPARACIÓ

Per començar, tritureu els plàtans pelats juntament amb el suc de llimona.
Tot seguit, poseu el puré de plàtan en una olla i afegiu-hi el sucre i les llimones que haureu expremut. Barregeu-ho i deixeu-ho coure una estona. A continuació, retireu les llimones i incorporeu-hi la xocolata i la nou moscada ratllada. Remeneu-ho i deixeu-ho coure fins que la xocolata s'hagi desfet completament. I ja per acabar, poseu la confitura dins dels pots, tapeu-los de seguida i doneu-los la volta.
Anar al contingut