Confitura de plàtan i xocolata
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: RamAula Chocavic
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: RamAula Chocavic, Gurb
INGREDIENTS
- 1 kg de plàtans
- 700 g de sucre de canya
- 2 llimones
- 4 g de nou moscada
- 130 g de xocolata de cobertura negra al 71% de cacau guaranda
PREPARACIÓ
Per començar, tritureu els plàtans pelats juntament amb el suc de llimona.
Tot seguit, poseu el puré de plàtan en una olla i afegiu-hi el sucre i les llimones que haureu expremut. Barregeu-ho i deixeu-ho coure una estona. A continuació, retireu les llimones i incorporeu-hi la xocolata i la nou moscada ratllada. Remeneu-ho i deixeu-ho coure fins que la xocolata s'hagi desfet completament. I ja per acabar, poseu la confitura dins dels pots, tapeu-los de seguida i doneu-los la volta.
Tot seguit, poseu el puré de plàtan en una olla i afegiu-hi el sucre i les llimones que haureu expremut. Barregeu-ho i deixeu-ho coure una estona. A continuació, retireu les llimones i incorporeu-hi la xocolata i la nou moscada ratllada. Remeneu-ho i deixeu-ho coure fins que la xocolata s'hagi desfet completament. I ja per acabar, poseu la confitura dins dels pots, tapeu-los de seguida i doneu-los la volta.