Confitura de móres
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Cingle, Vacarisses
INGREDIENTS
- 1 kg de móres
- 400/600 g de sucre
- 100 cl de suc de llimona
- licor de móra (opcional)
PREPARACIÓ
Poseu les móres, el sucre i el suc de llimona en un bol.
Remeneu-ho bé finsque el sucre estigui dissolt. Deixeu-ho reposar durant 24 hores en un lloc fresc. Passeu-ho pel colador xinès i feu reduir el suc, sense les móres, durant 5 o 6 minuts. Afegiu-hi el puré de móres, remeneu-ho una mica, abaixeu el foci deixeu-ho coure durant una hora. Retireu-ho del foc i bateu-ho. Passeu-ho una altra vegada pel colador xinès, afegiu-hi el licor de móres, remeneu-ho, deixeu-ho refredar, i ja podeu omplir un pot de vidre esterilitzat amb la confitura. Conserveu-la en un lloc fresc i sense corrent d'aire.
Remeneu-ho bé finsque el sucre estigui dissolt. Deixeu-ho reposar durant 24 hores en un lloc fresc. Passeu-ho pel colador xinès i feu reduir el suc, sense les móres, durant 5 o 6 minuts. Afegiu-hi el puré de móres, remeneu-ho una mica, abaixeu el foci deixeu-ho coure durant una hora. Retireu-ho del foc i bateu-ho. Passeu-ho una altra vegada pel colador xinès, afegiu-hi el licor de móres, remeneu-ho, deixeu-ho refredar, i ja podeu omplir un pot de vidre esterilitzat amb la confitura. Conserveu-la en un lloc fresc i sense corrent d'aire.