Confitat de costella de porc
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Roig Robí, Barcelona
INGREDIENTS
- 8 costelles en un tros i amb la pell
- 1 ceba mitjana
- 2 pastanagues
- 1 cabeça d'alls
- 1 pell de taronja
- 1 pell de llimona
- farigola i llorer
- oli i sal
- pebre
- llard
PREPARACIÓ
Primer de tot, salpebreu la carn.
Fregiu la ceba i la pastanaga en una paella i quan estigui rossa, poseu-hi la carn al damunt, la pell de taronja i llimona, la fulla de llorer i la farigola, unes cullerades de llard i bastant oli. Poseu-ho al forn a 150 º durant 4 hores i quan faltin 2 hores, poseu-hi els alls i gireu la carn. Quan estigui cuit, traieu la carn de la safata, talleu-la i comenceu a muntar el plat. Podeu acompanyar-ho amb una amanida.
Fregiu la ceba i la pastanaga en una paella i quan estigui rossa, poseu-hi la carn al damunt, la pell de taronja i llimona, la fulla de llorer i la farigola, unes cullerades de llard i bastant oli. Poseu-ho al forn a 150 º durant 4 hores i quan faltin 2 hores, poseu-hi els alls i gireu la carn. Quan estigui cuit, traieu la carn de la safata, talleu-la i comenceu a muntar el plat. Podeu acompanyar-ho amb una amanida.