Confit d'ànec amb salsa de raïm

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Dolors Abad
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El molí dels fanals
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn d'ànec és molt més rica en ferro i en vitamines del grup B que altres aus, sobretot si la comparem amb les de corral com el pollastre.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 cuixes d'ànec confitades (en llauna)
  • 500 g de raïm negre
  • 1 l de vi de Porto
  • 1 culleradeta de farina de blat de moro
  • 30 g de mantega
  • Per a la ceba confitada:
  • 1 ceba de Figueres
  • 30 g de mantega
  • 30 g de sucre moreno

PREPARACIÓ

Per començar, poseu les cuixes d'ànec en una safata i deixeu-les coure al forn fins que estiguin ben rosses.

A continuació, en una paella amb una mica de mantega poseu-hi el raïm i el Porto i deixeu-ho reduir durant uns 20 minuts.

Seguidament, afegiu-hi la farina de blat de moro i remeneu-ho bé.

Tot seguit, en una altra paella amb una mica de mantega sofregiu la ceba tallada a la juliana. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el sucre morè i deixeu-la confitar una estona.

I ja per acabar, emplateu la ceba confitada, poseu-hi una cuixa d'ànec a sobre i salseu-ho tot amb la reducció de Porto i els grans de raïm.
Anar al contingut