Colomins escabetxats amb fruita vermella
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Colomins escabetxats amb fruita vermella
- (per a 2 persones)
- 4 colomins
- 5 grans d'all
- 1 ceba
- 1/2 l de vinagre de vi negre
- 1 l d'oli d'oliva 0,4%
- coriandre
- ginebró
- llorer
- 600 g de fruita vermella:
- móres
- maduixetes de bosc
- nabius
- gerds
- Per al guarniment:
- fulles d'enciam:
- enciam de roure
- enciam llarg
- xicoira
- 1 ceba tendra
- 1 tomàquet d'amanir
- fruita vermella
- raves
PREPARACIÓ
1.Amb fil d'espart lliguem els colomins. Ara hi posem sal i pebre. Després, cap a la cassola i el daurem.
2.Tallem la ceba i l'all. Posem el ginebró i el coriandre en un infusor. Retirem el colomí quan estigui marcat, i a la mateixa cassola hi daurem la ceba i l'all.
3.Hi afegim les fulles de llorer i la infusió. Després, el vinagre i la fruita vermella.
I, per últim, hi aboquem tot l'oli de cop.
4.Un cop ha bullit, ho aboquem en un colador. I reservem la fruita. Mireu com se'ns ha reduït el vinagre!
5.Decantem l'oli de la cassola per cobrir els colomins. Aprofitem el vinagre per a la salsa. Hi posem la fruita vermella a dins i ho batem tot. Ho passem pel colador i ja tenim la salsa vinagreta!
6.Posem els colomins al forn, a 80 graus.
7.Per fer l'amanida d'acompanyament, triem les fulles dels diferents tipus d'enciam. Tallem a làmines la ceba, el tomàquet i passem els raves per la mandolina. Posem el tomàquet al plat, la fruita, els raves i la ceba.
2.Tallem la ceba i l'all. Posem el ginebró i el coriandre en un infusor. Retirem el colomí quan estigui marcat, i a la mateixa cassola hi daurem la ceba i l'all.
3.Hi afegim les fulles de llorer i la infusió. Després, el vinagre i la fruita vermella.
I, per últim, hi aboquem tot l'oli de cop.
4.Un cop ha bullit, ho aboquem en un colador. I reservem la fruita. Mireu com se'ns ha reduït el vinagre!
5.Decantem l'oli de la cassola per cobrir els colomins. Aprofitem el vinagre per a la salsa. Hi posem la fruita vermella a dins i ho batem tot. Ho passem pel colador i ja tenim la salsa vinagreta!
6.Posem els colomins al forn, a 80 graus.
7.Per fer l'amanida d'acompanyament, triem les fulles dels diferents tipus d'enciam. Tallem a làmines la ceba, el tomàquet i passem els raves per la mandolina. Posem el tomàquet al plat, la fruita, els raves i la ceba.