Colomí estofat

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Remei Reculons
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Reculons, Sant Martí Sarroca

INGREDIENTS

  • 2 colomins
  • 1/2 copa de vi ranci
  • unes gotes d'anís
  • 3 grans d'all
  • 100 g d'ametlles
  • 2 llesques de pa
  • julivert
  • 1/2 l de brou de pollastre
  • sal, pebre i oli

PREPARACIÓ

Salpebreu els colomins partits per la meitat i rostiu-los en una paella amb l'oli calent durant 1/2 hora.
Passat aquest temps, traieu-los de la paella i en el mateix oli fregiu-hi 2 grans d'all, 2 llesques de pa i el fetge. Un cop fregit, poseu-ho en el pot de la batedora i tritureu-ho. Afegiu-hi el julivert trinxat, les ametlles torrades picades i una mica de brou. Acabeu-ho de triturar. Passeu-ho a la paella i aboqueu-hi més brou, el vi ranci i unes gotes d'anís. Quan l'alcohol s'hagi evaporat incorporeu-hi els colomins. Deixeu-ho acabar de coure uns 45 minuts a foc lent. Finalment, serviu els colomins amb un acompanyament d'arròs llarg prèviament saltat en una paella.
Anar al contingut