Colomí estofat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Remei Reculons
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Reculons, Sant Martí Sarroca
INGREDIENTS
- 2 colomins
- 1/2 copa de vi ranci
- unes gotes d'anís
- 3 grans d'all
- 100 g d'ametlles
- 2 llesques de pa
- julivert
- 1/2 l de brou de pollastre
- sal, pebre i oli
PREPARACIÓ
Salpebreu els colomins partits per la meitat i rostiu-los en una paella amb l'oli calent durant 1/2 hora.
Passat aquest temps, traieu-los de la paella i en el mateix oli fregiu-hi 2 grans d'all, 2 llesques de pa i el fetge. Un cop fregit, poseu-ho en el pot de la batedora i tritureu-ho. Afegiu-hi el julivert trinxat, les ametlles torrades picades i una mica de brou. Acabeu-ho de triturar. Passeu-ho a la paella i aboqueu-hi més brou, el vi ranci i unes gotes d'anís. Quan l'alcohol s'hagi evaporat incorporeu-hi els colomins. Deixeu-ho acabar de coure uns 45 minuts a foc lent. Finalment, serviu els colomins amb un acompanyament d'arròs llarg prèviament saltat en una paella.
Passat aquest temps, traieu-los de la paella i en el mateix oli fregiu-hi 2 grans d'all, 2 llesques de pa i el fetge. Un cop fregit, poseu-ho en el pot de la batedora i tritureu-ho. Afegiu-hi el julivert trinxat, les ametlles torrades picades i una mica de brou. Acabeu-ho de triturar. Passeu-ho a la paella i aboqueu-hi més brou, el vi ranci i unes gotes d'anís. Quan l'alcohol s'hagi evaporat incorporeu-hi els colomins. Deixeu-ho acabar de coure uns 45 minuts a foc lent. Finalment, serviu els colomins amb un acompanyament d'arròs llarg prèviament saltat en una paella.