Colomí amb pèsols
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Francesc López
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casino Lloret (Dafne), Lloret de Mar
INGREDIENTS
- 4 colomins
- 300 g de pèsols
- 3 dl de suc de carn
- 4 alls tendres
- 2 cebes tendres
- 100 g de cansalada
- 75 g de tomàquet
- 2 dl de brou d'aviram
- 1 ceba
- 40 g de llard de porc
- sal
- pebre
- menta
- oli
PREPARACIÓ
Per començar, enrossiu la cansalada en un cassó amb oli.
Quan estigui una mica rossa, incorporeu-hi la ceba tendra picada, els alls tendres i una mica de sal. Quan tot estigui ben ros, afegiu-hi una fulla de menta, els pèsols i el sofregit, que prèviament haureu preparat amb una mica de tomàquet i ceba. Remeneu-ho. Després, incorporeu-hi el brou d'aviram. Quan el brou arrenqui el bull, tapeu-ho i deixeu-ho coure entre 15 i 20 minuts. A continuació, salpebreu el colomí i daureu-lo per la banda de la pell en una paella amb una mica de llard. Per fer la salsa, retireu el colomí i el greix sobrant i reduïu-hi el brou de colomí. Després, coleu-ho. I ja per acabar, talleu el colomí i emplateu-ho juntament amb els pèsols. Decoreu-ho amb una mica de salsa.
Quan estigui una mica rossa, incorporeu-hi la ceba tendra picada, els alls tendres i una mica de sal. Quan tot estigui ben ros, afegiu-hi una fulla de menta, els pèsols i el sofregit, que prèviament haureu preparat amb una mica de tomàquet i ceba. Remeneu-ho. Després, incorporeu-hi el brou d'aviram. Quan el brou arrenqui el bull, tapeu-ho i deixeu-ho coure entre 15 i 20 minuts. A continuació, salpebreu el colomí i daureu-lo per la banda de la pell en una paella amb una mica de llard. Per fer la salsa, retireu el colomí i el greix sobrant i reduïu-hi el brou de colomí. Després, coleu-ho. I ja per acabar, talleu el colomí i emplateu-ho juntament amb els pèsols. Decoreu-ho amb una mica de salsa.