Colomí amb crosta de mantega

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Francesc López
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel Villa Retiro, Xerta (Baix Ebre)

INGREDIENTS

  • 4 colomins desossats
  • 1 tassa de fons de carn
  • 1 ceba
  • 100 g de pebrots del piquillo
  • 1 cullerada de mostassa
  • oli, sal i pebre
  • Per a la mantega d'herbes:
  • 200 g de mantega
  • 150 g de pa ratllat
  • 2 cullerades de julivert
  • cibulet

PREPARACIÓ

Per fer la mantega d'herbes, poseu en un bol la mantega, el pa ratllat, el julivert i el cibulet picats i remeneu-ho tot bé.

Seguidament poseu la barreja sobre un paper sulfuritzat, tapeu-ho amb un altre paper sulfuritzat, aplaneu-ho amb un corró i deixeu-ho refredar a la nevera.

Quan ja estigui dura, talleu-la a quadres i retireu el paper sulfuritzat.

Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba tallada a làmines.

Quan estigui daurada, afegiu-hi els pebrots del piquillo i la mostassa, rectifiqueu-ho de sal i pebre, remeneu-ho tot i deixeu-ho coure.

A continuació, en una paella ben calenta amb una mica d'oli salteu els colomins.

Tot seguit, talleu el colomí a trossos, poseu-los en una safata de forn, cobriu-los amb la mantega d'herbes i deixeu-ho coure al forn durant uns 5 minuts.

I ja per acabar, poseu en un costat del plat el sofregit de ceba i pebrots i a l'altre costat el colomí.
Anar al contingut