Cole slaw (Amanida de col) - Canadà
- Programa: Karakia
- Cuina: Dave Pybus, Barcelona
INGREDIENTS
- Per a 4-6 persones:
- 1 col de cabdell
- 2 cebes
- 8 pastanagues
- Per a la vinagreta:
- 100 ml d'oli d'oliva verge
- vinagre
- 2 cullerades de mel
- 1 iogurt
- 1/2 culleradeta de comí mòlt
- 1 all
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Talleu la col en juliana. Peleu i talleu les cebes a rodanxes fines i ratlleu les pastanagues. Barregeu-ho tot en un bol.
Prepareu la vinagreta per amanir barrejant l'oli d'oliva amb el vinagre, segons el vostre gust. Afegiu-hi un parell de cullerades de mel, un gra d'all trinxat, el iogurt, el comí mòlt, la sal i el pebre negre. Remeneu-ho força perquè quedi ben emulsionat i amaniu les verdures just abans de servir-les.
Prepareu la vinagreta per amanir barrejant l'oli d'oliva amb el vinagre, segons el vostre gust. Afegiu-hi un parell de cullerades de mel, un gra d'all trinxat, el iogurt, el comí mòlt, la sal i el pebre negre. Remeneu-ho força perquè quedi ben emulsionat i amaniu les verdures just abans de servir-les.