Cold minted pea soup (Sopa freda de pèsols amb menta) - Hampshire, Anglaterra, Regne Unit
- Programa: Karakia
- Cuina: Steve West, Lleida
INGREDIENTS
- Per a 8 persones:
- 1'5 kg de pèsols
- 2 cebes tendres
- 2 alls
- 1 manadet de menta fresca
- 3/4 de litre de brou de pollastre
- crema de llet
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Peleu i trinxeu els alls i les cebes. Sofregiu-los en una cassola amb un raig d'oli d'oliva. Un cop tingueu el sofregit a punt, afegiu a la cassola els pèsols, el brou i la menta fresca. Tapeu la cassola i deixeu que faci xup-xup durant uns 20 minuts.
Retireu la menta de la cassola i tritureu-ho. Coleu-ho perquè quedi una sopa fina sense pells de pèsols. Afegiu-hi un bon raig de crema de llet, remeneu-ho i deixeu-ho refredar una estona abans de posar-ho a la nevera fins al moment de portar a taula.
Podeu servir aquesta sopa amb uns quants crostonets de pa fregit.
Retireu la menta de la cassola i tritureu-ho. Coleu-ho perquè quedi una sopa fina sense pells de pèsols. Afegiu-hi un bon raig de crema de llet, remeneu-ho i deixeu-ho refredar una estona abans de posar-ho a la nevera fins al moment de portar a taula.
Podeu servir aquesta sopa amb uns quants crostonets de pa fregit.