Col farcida de carn picada
- Programa: Cuina bé amb l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Alta
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
- carn picada de vedella
- carn picada d'au
- fetge
- cap-i-pota
- farigola
- romaní
- ceba
- pastanaga
- carbassó
- fulles de col
- mongetes del ganxetç
- avellanes
- all
PREPARACIÓ
Posem en una paella amb una mica d?oli les carns per rostar-les, excepte el cap-i-pota. Hi afegim les herbes. I tot seguit, les verdures talladetes. Ja podem remenar-ho tot plegat. Llavors afegim el cap-i-pota. I ja tenim el farciment preparat. Fem paquetets per conservar-ho i fer-ho servir quan volgueu. Amb aquest farciment ara podem fer uns canalons de col.
Escaldem unes fulles de col, les estireu i les farciu amb el farciment que hem preparat abans.
D?altra banda triturem unes mongetes del ganxet bullides. Posem aquest puré de base en un plat. Hi posem al damunt el farcellet i ho decorem amb una picada d?avellanes i all.
Escaldem unes fulles de col, les estireu i les farciu amb el farciment que hem preparat abans.
D?altra banda triturem unes mongetes del ganxet bullides. Posem aquest puré de base en un plat. Hi posem al damunt el farcellet i ho decorem amb una picada d?avellanes i all.