Col farcida amb botifarra dolça
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Albert Pujades
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La taverna de les cols, Castelló d'Empúries (Alt Empordà)
INGREDIENTS
- 2-3 cols
- 6 botifarres dolces
- 2 cullerades de sucre
- 1 tassa d'oli
- 1 got de vi blanc
- farina
- 1 got d'aigua
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua bulliu les cols. Seguidament, deixeu-les refredar i separeu-ne les fulles.
Per fer els farcellets, emboliqueu cada tros de botifarra amb dues fulles de col.
A continuació, enfarineu-los i fregiu-los en una paella amb una mica d'oli. Quan estiguin daurats, retireu-los i reserveu-los.
Per fer la salsa, poseu en una paella el vi blanc, el sucre i l'aigua. Quan el sucre estigui desfet, afegiu-hi els farcellets, deixeu-los coure durant uns 5 minuts i ja podeu emplatar-los.
Per fer els farcellets, emboliqueu cada tros de botifarra amb dues fulles de col.
A continuació, enfarineu-los i fregiu-los en una paella amb una mica d'oli. Quan estiguin daurats, retireu-los i reserveu-los.
Per fer la salsa, poseu en una paella el vi blanc, el sucre i l'aigua. Quan el sucre estigui desfet, afegiu-hi els farcellets, deixeu-los coure durant uns 5 minuts i ja podeu emplatar-los.