Col farcida amb botifarra dolça

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Albert Pujades
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La taverna de les cols, Castelló d'Empúries (Alt Empordà)

INGREDIENTS

  • 2-3 cols
  • 6 botifarres dolces
  • 2 cullerades de sucre
  • 1 tassa d'oli
  • 1 got de vi blanc
  • farina
  • 1 got d'aigua
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua bulliu les cols. Seguidament, deixeu-les refredar i separeu-ne les fulles.
Per fer els farcellets, emboliqueu cada tros de botifarra amb dues fulles de col.
A continuació, enfarineu-los i fregiu-los en una paella amb una mica d'oli. Quan estiguin daurats, retireu-los i reserveu-los.

Per fer la salsa, poseu en una paella el vi blanc, el sucre i l'aigua. Quan el sucre estigui desfet, afegiu-hi els farcellets, deixeu-los coure durant uns 5 minuts i ja podeu emplatar-los.
Anar al contingut