Còctel d'ostra
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Còctel d'ostra
- (per a 2 persones)
- microvegetals
borage cress Sechuan cress (planta del pebre de Sechuan)limon cress (alfàbrega)- 2 ostres
- 1 cullerada de sate
- mantega
- ginebra
- vermut blanc sec
- 1 massa rodona de pasta de full
PREPARACIÓ
1. Barregem en un recipient la mantega amb el sate.
2. Pintem la meitat de la massa amb la barreja de mantega i sate i dobleguem aquesta massa per la meitat, per fer una mitja lluna que contingui la barreja.
3. Pintem la superfície de la mitja lluna per una banda i tornem a doblegar la massa, fins que ens en quedi un quart.
4. Pintem el quart de massa per una banda i el tallem a tires.
5. Cobrim una safata per anar al forn amb paper de cuina i i hi posem les tires de pasta de full. Fiquem la safata al forn, a 160ºC, uns 8 minuts.
6. Triem dues copes de còctel, descalcem les ostres i les posem a les copes. L'aigua residual de descalçar les ostres la reservem en un recipient.
7. Afegim a l'aigua de les ostres la ginebra, el vermut blanc i una flor de pebre de Sechuan.
8. Refredem aquesta barreja en una gerra amb glaçons i aboquem el líquid, sense els glaçons, a les copes de còctel.
9. Barregem unes fulles dels microvegetals i les posem al còctel d'ostres. Acompanyem el còctel amb el cruixent de pasta fullada.
2. Pintem la meitat de la massa amb la barreja de mantega i sate i dobleguem aquesta massa per la meitat, per fer una mitja lluna que contingui la barreja.
3. Pintem la superfície de la mitja lluna per una banda i tornem a doblegar la massa, fins que ens en quedi un quart.
4. Pintem el quart de massa per una banda i el tallem a tires.
5. Cobrim una safata per anar al forn amb paper de cuina i i hi posem les tires de pasta de full. Fiquem la safata al forn, a 160ºC, uns 8 minuts.
6. Triem dues copes de còctel, descalcem les ostres i les posem a les copes. L'aigua residual de descalçar les ostres la reservem en un recipient.
7. Afegim a l'aigua de les ostres la ginebra, el vermut blanc i una flor de pebre de Sechuan.
8. Refredem aquesta barreja en una gerra amb glaçons i aboquem el líquid, sense els glaçons, a les copes de còctel.
9. Barregem unes fulles dels microvegetals i les posem al còctel d'ostres. Acompanyem el còctel amb el cruixent de pasta fullada.