Còctel de pinya colada
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Bulli, Roses
INGREDIENTS
- 500 g de pinya
- 1 copa de rom negre
- 200 ml de llet de coco
PREPARACIÓ
Per a preparar aquest còctel, primer munteu la llet de coco (amb un sifó o amb un aparell per a muntar nata).
Després passeu per la batedora la pinya trossejada i coleu-la perquè us quedi ben fina (també pot servir suc de pinya). Aleshores afegiu-hi el rom i remeneu-ho bé. Ja per acabar, serviu el suc en un got de còctel i al damunt poseu-hi la llet de coco muntada.
Després passeu per la batedora la pinya trossejada i coleu-la perquè us quedi ben fina (també pot servir suc de pinya). Aleshores afegiu-hi el rom i remeneu-ho bé. Ja per acabar, serviu el suc en un got de còctel i al damunt poseu-hi la llet de coco muntada.